Breaking News

Dep. PSD Carmen Holban: “Trebuie să existe o mai strânsă colaborare între deputații și senatorii de Dâmboviţa, astfel încât problemele și nevoile sistemului medical dâmbovițean să fie rezolvate cât mai rapid”

Sep 23, 2021

Specialist în sistemul farmaceutic, Carmen Holban, deputat PSD, a fost prezentă la dezbaterea “Sănătate pentru Dâmbovița”, eveniment organizat la inițiativa președintelui CJD, Corneliu Ștefan. Alături de nume sonore ale ale medicinei românești, precum prof.univ.dr. senatorul Adrian Streinu Cercel sau prof.univ. dr. deputatul Alexandru Rafila, Carmen Holban a subliniat importanța îmbunătățirii sistemului sanitar național, dar mai ales dâmbovițean.

“Sănătate pentru Dâmbovița!”

O dezbatere mai mult decât importantă pentru sănătatea sistemului medical dâmbovițean și național!

La invitația președintelui Consiliului Județean Dâmboviţa, Corneliu Ștefan, organizator al acestui eveniment, mi-am exprimat punctul de vedere în ceea ce privește îmbunătățirea actului medical dâmbovițean, precum și a condițiilor în care medicii din județul nostru își desfășoară activitatea.

Concluzia principală a acestei întâlniri este că, la nivel parlamentar, trebuie să existe o mai strânsă colaborare între deputații și senatorii de Dâmboviţa, astfel încât problemele și nevoile sistemului medical dâmbovițean să fie rezolvate cât mai rapid. Pot să vă spun că modificările legislative cerute de medici și solicitările acestora în ceea ce privește o mai bună finanțare a instituțiilor de sănătate din județul nostru se vor regăsi, cu siguranță, pe agenda tuturor parlamentarilor dâmbovițeni.

Felicitări organizatorilor! Mulțumiri medicilor!”, precizează aceasta.

dp

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: