Breaking News

Teren de sport multifunctional, inaugurat la Raciu! Este primul proiect derulat/finalizat prin Programul Județean de Dezvoltare Locală!

Sep 13, 2021

Primul proiect derulat și finalizat cu finanțare prin Programul Județean de Dezvoltare Locală- PJDL- a fost astăzi inaugurat. Este vorba despre un teren de sport multifunctional construit la școala gimnazială din comuna Raciu.
PJDL reprezintă o un program conceput după modelul PNDL, dar desfășurat la nivelulul județului Dâmbovița, în cadrul căruia primăriile depun proiecte, iar, după o evaluare a specialiștilor, primesc finanțare din partea Consiliului Județean Dâmbovița. Unitățile administrativ teritoriale susțin jumătate din costurile investiției, iar CJ cealaltă jumătate.

”Astăzi, am inaugurat primul obiectiv finalizat prin Programul Județean de Dezvoltare Locală: terenul de sport multifuncțional construit pentru elevii Școlii Gimnaziale Raciu.
Era mare nevoie de un astfel de teren și sunt convins că, alături de colegii mei și de primarul comunei, Vasile Grădinaru, le-am făcut o frumoasă supriză elevilor școlii din Raciu. Elevilor, profesorilor, părinților și bunicilor din comună le urez un an școlar plin de realizări și îi asigur că le vom fi mereu aproape.
PJDL își dovedește utilitatea! După cum le-am spus dâmbovițenilor încă de la începutul mandatului meu de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, acest program va reuși să dezvolte fiecare sat, comună, oraș sau municipiu din județul nostru. Am promis, am făcut!”, precizează Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița și inițiatorului Programului Județean de Dezvoltare Locală.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare