Breaking News

Emoții la început de an școlar pentru elevii târgovișteni! Primarul Cristian Stan prezent la festivitățile din mai multe unități de învățământ

Sep 13, 2021

Aproximativ trei milioane de elevi din România au început astăzi un an nou școlar.
La nivelul județului Dâmbovița toate unitățile școlare au început cursurile cu prezența fizică a elevilor în clase, și, potrivit normelor în vigoare, se trece la învățământ online în momentul în care în localitatea respectivă incidența cazurilor de infectare cu COVID-19 depășește pragul de 6 cazuri/1000 de locuitori.
Emoții au avut atât elevii, cât și cadrele didactice, dar și reprezentanții autorităților publice locale târgoviștene. Primarul Cristian Stan a fost prezent în mai multe uniăți de învățământ pentru a participa la festivitățile de deschidere.
Astfel, în cursul dimineții, edilul a mers la Liceul ”Petru Cercel”, la Colegiul Național ”Constantin Cantacuzino” și la Colegiul Național ”Constantin Carabella”.

”Particip cu mari emoții la acest eveniment. În urmă cu 28 de ani pășeam pentru prima dată în această curte. Era un moment încărcat de emoție, din ce îmi aduc aminte, pe terenul de sport, sigur, nu erau condițiile de acum. Trebuie să avem cu toții încredere că acest an școlar va fi unul mai bun, cel puțin din punct de vedere sanitar. Vreau să felicit cadrele didactice de la Colegiul Național Constantin Carabella pentru ceea ce fac, pentru rezultatele senzaționale obținute, pentru că această unitate de învățământ este una de excepție. De asemenea, vreau să le transmit elevilor că sunt la început de drum, la început de carieră, iar în acest moment au în față toate posibilitățile și depinde de ei ce drum profesional își vor alege în această viață pentru a-l parcurge cu plăcere. Nu în ultimul rând, vreau să vă urez și la mulți ani, Colegiul Național Constantin Carabella a ajuns la 100 de ani de existență.”, a fost mesajul transmis de către Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște în cadrul întâlnirii cu elevii colegiului ”Constantin Carabella” al cărui elev a fost.

WhatsApp Image 2021-09-13 at 15.33.59

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: