Noapte
Zi
30 October 2021
2 mins read

Parcul Industrial Moreni funcționează la capacitate maximă! Se lucrează la strategii de extindere și dezvolare

Parcul Industrial de la Moreni se află în cea mai înfloritoare perioadă, funcționează la capacitate maximă și are cele mai mari încasări de la înființare. Cu sprijin al Consiliului Județean Dâmbovița, care este acționar majoritar, în acest an au fost investite 2 milioane de lei în construcția a două hale noi care au fost ocupate.

IMG-20211030-WA0000

„Trebuie să vă spun că Parcul Industrial Moreni, dar și cel de la Priboiu, după un an de zile, funcționează la capacitate maximă.

La Moreni, de la începutul anului și până astăzi, au fost investite 2 milioane lei pentru construirea celor două hale noi care au fost date deja în folosință și care vizează creșterea atractivității acestei zone pentru investitori.

Astăzi, atât Parcul de la Moreni, cât și cel de la Priboiu sunt pline, nu mai avem nici un metru pătrat de hală care nu este utilizat.

Referitor la Moreni, luna aceasta s-au încasat cele mai mari venituri din istoria Parcului Industrial.Parcurile industriale dâmbovițene trebuie susținute pentru că reprezintă una dintre soluțiile care vor duce la dezvoltarea județului nostru. Consider că este esențial rolul tuturor în dezvoltarea sustenabilă a mediului de a afaceri dâmbovițean, iar eforturile noastre trebuie să fie permanente”, a precizat Corneliu Ștefan, președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, în cadrul unei conferințe de presă susținute la 1 an de mandat.

IMG-20211030-WA0001

Pentru că cererea din partea antreprenorilor este în continuă creștere, conducerea Parcului se focusează pe dezvoltare și extindere, ceea ce va atrage, în mod automat, crearea de noi locuri de muncă, lucru ce a reprezentat priortatea numărul unu a directorului Gabriel Purcaru, încă din primul moment în care a preluat conducerea. S-a ajuns la o înțelegere cu primăria Moreni pentru predarea unui teren în suprafață de 18.000 mp unde se vor construi noi hale, dar se lucrează și la un proiect mai mare, finanțat din fonduri europene, care va cuprinde și modernizarea infrastructurii rutiere și iluminatul public.

“Lucrez, împreună cu colegii mei, la strategii și proiecte de dezvoltare pentru că astfel vom crea locuri de muncă și vom atrage investitori. De asemenea, suntem focusați și toată atenția ne-am îndreptat-o către proiectele europene, dorim să atragem bani de la Uniunea Europeană pentru ca Parcul Industrial de la Moreni să aducă un plus valoare la dezvoltarea economică a județului Dâmbovița și a mediului de afaceri. Nu este usor, însă am găsit în Consiliul Județean și în președintele Corneliu Ștefan sprijin și deschidere pentru că toate planurile să le ducem la bun sfârșit și, împreună, să facem din Parcul Industrial de la Moreni un exemplu de succes pentru toată țara.”, precizează directorul Gabriel Purcaru.

IMG-20211030-WA0002

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Complexul muzeal “Curtea Domnească” trece la programul de iarnă

Articolul Urmator

Tăcerea prezenței – adâncul care cheamă! Vremea acelora care s-au dus la casa Tatălui ceresc!

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele