Noapte
Zi
26 November 2021
1 min read

Acte de vandalism la Răzvad! Au spart geamurile unui utilaj care lucrează la refacerea șanțurilor și podețelor

Dacă faci nu e bine, dacă nu faci nu e bine! Cam așa s-ar traduce comportamentul unora care nu apreciază eforturile făcute de către autorități atunci când, prin intermediul unor proiecte, încearcă să ofere condiții de viață moderne pentru dezvoltarea comunității. Este și cazul comunei Răzvad unde anumiți cetățeni au vandalizat una dintre mașinile care execută lucrări pentru introducerea de utilități, mai exact la refacerea șanțurilor și podețelor.

“Cu mâhnire și dezamăgire, postez aceste poze primite de la una din echipele ce lucrează la rețeaua de canalizare, mai exact cei care lucrează la refacerea șantului și a podețelor!!!

1.Dezaprob total gestul acesta și sper ca Poliția să gasescă faptașul și să platească!

2.Constat ca nu întețegem importanța acestei rețele de canalizare dar nici dificultatea extrem de mare cu care aceasta rețea a fost introdusă!

Am fost permanent în teren și am verificat!!!

Din păcate, am găsit oameni supărați că nu am pus branșamentul mai la stânga sau mai la dreapta câțiva centimetri!

Oameni buni, din păcate zona este extrem de aglomerată și plină de conducte! (gaze, apă, curent, sonda omv, apă sarată, fibră optică, drum național, etc). De aceea e foarte greu să poziționăm branșamentul undeva anume!!!

Sper ca oamenii să înteleagă acest lucru și să aprecieze eforturile care se depun pt a putea găsi soluții pentru fiecare în parte!

 De aceea, va rog să încercăm să ajutam și nu să distrugem utilajele utilajele muncitorilor!”,  este mesajul transmis de primarul comunei Răzvad, Emanuel Spătaru.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Oricine poate schimba viața unei femei abuzate printr-un simplu sfat, ori printr-un apel la 112 sau la (0245)983! 25 noiembrie – Ziua Mondială pentru Eliminarea Violenţei asupra Femeii

Articolul Urmator

DÂMBOVIȚA: Doar cei vaccinați împotriva COVID-19 pot participa la evenimentele dedicate Zilei Naționale

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele