Noapte
Zi
13 November 2021
1 min read

AU APĂRUT CALENDARELE BISERICEȘTI PE ANUL 2022 TIPĂRITE DE ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIȘTEI

Au fost tipărite și se găsesc la pangarele bisericilor și mânăstirilor din Eparhia noastră, dar și la cele două magazine bisericești din Târgoviște (de pe Calea Domnească nr. 261, în cadrul Centrului Social Creştin, şi la cel din Bd. Independenţei bl.O3, Sc. A, parter), calendarele bisericești pe anul 2022, tipărite de Arhiepiscopia Târgoviștei, în variantele: de perete, foaie și agendă.

Ele au fost realizate sub îndrumarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Nifon și constituie un mijloc liturgic absolut necesar pentru misiunea pastorală a Bisericii noastre.

Prin achiziţionarea calendarelor, ca de altfel şi a lumânãrilor, este sprijinită activitatea complexă a Bisericii noastre, de aceea, recomandăm credincioșilor noștri sã le cumpere doar de la bisericile parohiale, mânăstirile şi magazinele noastre bisericeşti, pentru a evita achiziționarea din surse îndoielnice din punct de vedere al corectitudinii datelor calendaristice. Mai ales că, în această perioadă, existã spre vânzare, calendare pe anul 2022, altele decât cele tipãrite de cãtre Biserica Ortodoxã Română, care conţin foarte multe erori, ori sunt chiar falsuri, adicã calendare din anii trecuţi, care au numai anul modificat, și care induc în eroare cumpărătorii de bună credință, încălcând legea nr. 103/1992, cu toate modificãrile ulterioare, care prevede, la art. 2, cã obiectele de colportaj, calendarele și lumânările pot fi comercializate în mod exclusiv numai de către cultele religioase. De aceea, oricine altcineva (persoanã fizicã sau juridicã), ce desfãşoarã astfel de activitãţi, ca cele menţionate mai sus, se situeazã în afara cadrului legal.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Accident rutier pe autostrada A1! Două persoane au fost rănite

Articolul Urmator

Drumuri județene închise sau unde circulația este restricționată

Ultimele Articole

Șofer pe autobuz școlar, prins băut la volan

În această dimineață, 27 mai, în jurul orei 07:35, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au oprit pentru control, pe drumul național 61, în Gaesti, un autovehicul destinat transportului școlar. Conducătorul auto,
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele