Noapte
Zi
26 November 2021
1 min read

Doamnele din cadrul OFSD Dâmbovița și OFSD Târgoviște, vizită și daruri pentru centrele sociale „Casa Soarelui”, „Floare de Colț” din Târgoviște și ,,Sfântul Andrei” din Gura Ocniței

De cele mai multe ori, atunci când trecem prin monente grele, alimentele dulci ne fac să depăsim mai ușor situațiile date. Pe acest considerent, astăzi, reprezentantele organizațiilor Femeilor Social Democrate Târgoviște și Dâmbovița au mers în vizită la centrele sociale „Casa Soarelui”  „Floare de Colț” din Târgoviște, dar și Centrul de Servicii Comunitare ,,Sfântul Andrei” din Gura Ocniței pentru a le duce în dar mere pentru plăcinte delicioase și suc de mere natural produs din culturile de pe Valea Dâmboviței.

„Sunt perioade din an în care un zâmbet sau o vorbă bună cântăresc mai mult decât în restul zilelor. Astăzi, alături de colegele din OFSD Târgoviște și OFSD Dâmbovița, am mers la mai multe centre ale DGASPC Dâmbovița cu daruri gustoase oferite de pomicultorii de pe Valea Dâmboviţei, cei mai renumiți cultivatori de mere din țară. Merele și sucul natural pe care le-am dus la Centrele «Casa Soarelui» și «Floare de Colț» din Târgoviște vor îndulci perioada sărbătorilor de iarnă de care ne apropiem”, a transmis deputat Carmen Holban, președinte OFSD Târgoviște.

„Întotdeauna ne-am dorit să aducem bucurie și alinare celor din jurul nostru. Și prin acțiunile de astăzi ale doamnelor din Organizația de Femei a PSD Dâmbovița am încercat să oferim clipe minunate rezidenților din centrele vizitate”, a adăugat Claudia Gilia, președinte OFSD Dâmbovița.

“Și pentru că decembrie, luna cadourilor, se apropie cu pași repezi, doamnele din cele două organizații au oferit cele mai dulci mere din care, cu siguranță, vor ieși cele mai bune plăcinte.  Pe lângă fructe, cu ajutorul producătorilor locali de pe Valea Dâmboviței, au mai fost dăruite celor aflați în îngrijirea celor două centre și sucuri proaspete de mere. Acțiunea de astăzi nu este singulară, organizațiile de femei ale PSD Dâmbovița implicându-se activ în susținerea centrelor rezidențiale subordonate D.G.A.S.P.C. Dâmbovița, în speranța că vor putea ușura puțin din greutățile vieții celor care au nevoie de ajutorul nostru.”, transmite PSD Dâmbovița.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Bacnota de 20 lei pusă în circulație începând cu data de 1 decembrie

Articolul Urmator

Accident mortal pe DN72! Unul dintre șoferi și o minoră de 14 ani și-au pierdut viața!

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele