Noapte
Zi
14 December 2021
1 min read

22 de ani de când Înaltpreasfințitul Părinte Nifon să fie ales Arhiepiscop al Târgoviștei

Astăzi, se împlinesc 22 de ani de când Bunul Dumnezeu a rânduit ca Înaltpreasfințitul Părinte Nifon să fie ales Arhiepiscop al Târgoviștei! Mai târziu, pe 26 decembrie 1999 a fost întronizat, iar după 8 ani a primit titlul de Mitropolit și Exarh Patriarhal.
Părintele Nifon a dat o anvergură europeană și mondial creștină orașului nostru – Municipiul Târgoviște, fiind cel mai important ambasador al spiritualității și culturii noastre din mediul eclezial.
Sinteză a spiritului voievodal și vlădicesc muntean, slujirea arhierească a Mitropolitului Nifon uimește prin amplitudinea, intensitatea și profunzimea sa spirituală.
Desigur, sunt multe de spus, multe de evidențiat, dar și mult mai multe de apreciat, știute sau nu, însă le las admirației tăcute a cunoscătorilor, urându-i Ierarhului nostru, din toată inima: Întru mulți, rodnici și fericiți ani, Înaltpreasfințite Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon!-transmite Vicar Eparhial Preot Ionuț Adrian Ghibanu.

WhatsApp Image 2021-12-14 at 14.23.33

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Dacă vrei să tai porcul în fața/spatele blocului te paște amenda

Articolul Urmator

Pe 20 și 21 decembrie Moș Crăciun ajunge în orașul Răcari

Ultimele Articole

8000 de dâmbovițeni prezenți la Noaptea Muzeelor

În acest an, Noaptea Muzeelor a fost una atipică. Foarte mulți muzeografi și angajați ai unităților au ieșit la proteste din cauza inechităților și salariilor mici, refuzând participarea la eveniment. Deși în
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele