Noapte
Zi
10 December 2021
1 min read

Senator Titus Corlățean:”Astăzi, în perioadă de criză sanitară, cu impact socio-economic important pentru viața oamenilor, înțelegem probabil mai mult ca oricând cât de importantă este bătălia pentru drepturile și libertățile noastre fundamentale!”

“Astăzi marcăm Ziua internațională a Drepturilor Omului! Este data la care Adunarea Generală a ONU a proclamat, în 1948, prin intermediul unei Rezoluții, o zi Universală a Drepturilor Omului. Astăzi, în perioadă de criză sanitară, cu impact socio-economic important pentru viața oamenilor, înțelegem probabil mai mult ca oricând cât de importantă este bătălia pentru drepturile și libertățile noastre fundamentale! Dreptul la viață este cel mai important drept fundamental al omului! În același timp, el nu ar trebui contrapus în perioada pandemiei COVID-19 altor drepturi, așa cum este dreptul la muncă sau libertatea religioasă, care rămân și ele fundamentale, așa cum numeroase guverne au procedat în mai toate statele, inclusiv în România, pentru a-și justifica unele din măsurile și politicile restrictive de drepturi. Întotdeauna se pot găsi mijloace corecte pentru a prezerva dreptul la sănătate și la viață, dar și pentru a oferi alternative cetățenilor, deloc puțini, care au alte opinii legate de gestionarea pandemiei. Sunt importante, de aceea, știința de carte și voința politică. Merită să ducem această luptă pentru drepturile fundamentale, nu irațional, ci cu argumente și cu mijloace democratice, constituționale!

La mulți ani de Ziua Internațională a Drepturilor Omului!, transmite senatorul PSD, Titus Corlățean, Președintele Comisiei pentru Politică Externă.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Accident rutier la Dărmănești! O persoană a fost încarcerată

Articolul Urmator

Obiectivele europene și euroatlantice ale Georgiei, sprijinite consecvent de România!

Ultimele Articole

Șofer pe autobuz școlar, prins băut la volan

În această dimineață, 27 mai, în jurul orei 07:35, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au oprit pentru control, pe drumul național 61, în Gaesti, un autovehicul destinat transportului școlar. Conducătorul auto,
Mergisus