Noapte
Zi
11 December 2021
1 min read

Obiectivele europene și euroatlantice ale Georgiei, sprijinite consecvent de România!

Agenda de lucru a senatorului social democrat Titus Corlățean, președinte al Comisiei pentru politică externă, în calitate de raportor al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), a inclus și o vizită în Georgia, unde au avut loc întrevederi cu mai mulți oficiali ai acestui stat.

O primă întâlnire l-a care parlamentarul român a participat a avut loc în capitala Tbilisi, unde, împreună cu ministrul de externe, David Zalkaliani, au fost puse în discuție teme foarte importante  legate de provocările de securitate din zona Mării Negre, care privesc ambele țări, dar și obiectivele europene și euroatlantice ale Georgiei, sprijinite consecvent de România.

obiectivele europene și euroatlantice ale Georgiei, sprijinite consecvent de România.

IMG-20211211-WA0000 IMG-20211211-WA0001

De asemenea, tot în Georgia, senatorul Titus Corlățean s-a întâlnit și cu Procurorul general  Irakli Shotadze și echipa sa, discuțiile dintre oficiali axându-se pe teme legate de funcționarea sistemului judiciar în această țară, consolidarea independenței acestei instituții și racordarea acesteia la standardele europene în materie.

IMG-20211211-WA0002 IMG-20211211-WA0003

“O concluzie, pe care noi românii o cunoaștem. Drumul spre aderarea la UE și NATO se construiește prin muncă. Și chiar dacă ceea ce noi, ca români, am descoperit ulterior, ca membrii ai celor două organizații, nu se suprapune integral cu ceea ce am crezut sau sperat, credeti-mă, merită! În timp ce alții au părți din teritoriul suveran ocupat de trupe străine și suferă, noi avem garanții de securitate și dormim liniștiți. Cam despre asta este vorba.”, este mesajul pe care senatorul PSD Titus Corlățean,

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Senator Titus Corlățean:”Astăzi, în perioadă de criză sanitară, cu impact socio-economic important pentru viața oamenilor, înțelegem probabil mai mult ca oricând cât de importantă este bătălia pentru drepturile și libertățile noastre fundamentale!”

Articolul Urmator

Ploile au produs inundații în mai multe gospodării dâmbovițene

Ultimele Articole

Sâmbătă, „Noaptea Muzeelor ” în judeţul Dâmboviţa

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, organizează sâmbătă, 18 mai 2024, a XX-a ediţie a evenimentului cultural „Noaptea Muzeelor”. Cu acest prilej, invităm publicul iubitor de istorie și
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele