Noapte
Zi
1 December 2021
1 min read

TÂRGOVIȘTE: A fost aprins iluminatul festiv

„S-a aprins iluminatul festiv la Târgoviște. Spre deosebire de alți ani, anul acesta am avut un spectacol de lasere foarte interesant, mai ales că astăzi este Ziua Națională a României. Vreau să transmit târgoviștenilor, dâmbovițenilor, românilor, în general, La mulți ani, să fie sănătoși și să ne vedem cu bine, să trecem o dată peste perioada aceasta urâtă generată de pandemie. Ați văzut că și spectacolul de lasere a avut ca tematică Ziua Națională a României. Am vrut neapărat să punctăm acest moment pentru că este foarte important ca cei mai tineri să cunoască istoria și să știe cum am ajuns astăzi să trăim într-un stat independent, suveran și indivizibil.

Luminițele sunt și în Piața Tricolorului, dar și în Parcul Mitropoliei, în Piața Mihai Viteazul și pe arterele principale ale municipiului Târgoviște. Ne-ar fi plăcut să avem resurse financiare mai importante, mai multe luminițe de sărbătoare, însă sperăm să compensăm prin implicare și prin micile surprize pe care le facem…

A venit iarna, luna decembrie este și luna cadourilor, și luna sărbătorilor, cea mai frumoasă perioadă a anului. Cel mai important, sper să fim cu toții sănătoși”, a transmis primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Ziua Națională, sărbătorită la Târgoviște
103 ani de la Marea Unire

Articolul Urmator

Transport agabaritic pe ruta Bucov – Doicești

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele