Noapte
Zi
1 February 2022
1 min read

CJD și DGASPC vor să reabiliteze Centrul de Recuperare al Persoanelor cu Handicap de la Țuicani

La începutul lunii ianuarie a acestui an, Consiliul Județean Dâmbovița, prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului, a preluat în administrare Centrul de Recuperare al Persoanelor cu Handicap de la Țuicani, Moreni, ceea ce înseamnă o mare responsabilitate deoarece s-au preluat angajații, beneficiarii, clădirile și tot ceea ce înseamnă cheltuiala pentru funcționare.
Atât Corneliu Stefan, președintele CJD, cât și Ionela Sandu, directorul DGASPC, doresc ca lunile viitoare să demareze un proiect de reabilitare și modernizare al Centrului de la Țuicani, astfel încât pacienții să beneficieze de cele mai bune condiții.
“Am preluat acest Centru, a fost o chestiune de asumare atât a mea cât și a doamnei director… Să știți să nu este ușor pentru am preluat nu numai locația și beneficiarii, ci și cheltuiala aferentă acestui Centru. Nu este o cheltuială mică și ne-am asumat începând cu 1 ianuarie să asigurăm toate cheltuiala pentru funcționarea acestui Centru.

WhatsApp Image 2022-02-01 at 17.13.51

Am avut o discuție înainte de propunerea de buget privind investițiile în această Direcție… Anul acesta va fi anul investițiilor, vreau un buget pentru investiții și nu un buget de consum. DGASPC va avea anul acesta cele mai mari investiții și vom începe cu cele mai mari proiecte privind infrastructura Direcției de Asistență Socială. Vreau să începem cu Centrul de la Țuicani, anul acesta va începe un proces de reabilitare a tuturor clădirilor a acestui Centru”, precizează Corneliu Ștefan.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Pacienții internați la Spitalul Județean Târgoviște primesc masa în caserole individuale

Articolul Urmator

Din ce cauză au ars chiliile Mănăstirii Nucet? Ce au descoperit pompierii!

Ultimele Articole

CATD aplică amenzi pentru consumatorii frauduloși

APEL PENTRU COMSUMUL RESPONSABIL DE APĂ! În această perioadă de criză, secetă prelungită și caniculă excesivă, vă rugăm să folosiți cu maxima responsabilitate resursele de apă potabilă destinate consumului uman, deoarece toți
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele