Noapte
Zi
15 February 2022
1 min read

La sediul Prefecturii Dâmbovița a avut loc întâlnirea de lucru a Comisiei Județene pentru Rencensământul Populației și Locuințelor (RPL)

La sediul Instituției Prefectului –Dâmbovița a avut loc întâlnirea de lucru a Comisiei Județene pentru Rencensământul Populației și Locuințelor (RPL) 2021. A fost prezentat programul desfășurării activităților RPL, avizat de Comisia Centrală de Recensământ. S-a analizat stadiul de pregătire al recensământului. Fiecare membru al Comisiei a fost instruit cu privire la atribuțiile și responsabilitățile ce-i revin pentru buna desfășurare a procesului. Au fost prezentate: stadiul lucrărilor pregătitoare, reglementările cu privire la selecția, instruirea și recrutarea personalului de recensământ pentru organizarea și desfășurarea RPL, acțiunile ce sunt avute în vedere în perioada următoare și chestionarul pentru autorecenzare și o serie de materiale publicitare.

019c9fe4-f095-4f76-8d58-b6883bb2c4f2

 Prefectul Claudia Gilia a solicitat tuturor membrilor implicare în organizarea, coordonarea și conducerea lucrărilor de pregătire și efectuare a recensământului. ”Am reiterat importanța promovării acurateței cu care sunt colectate datele în rândul dâmbovițenilor, întrucât acestea servesc la elaborarea politicilor guvernamentale în multiple domenii: economic, social, mediul de afaceri, cercetare științifică și dezvoltare personală”., a precizat aceasta.

a67a3ab9-9f19-4341-a552-450619ef1de2

 

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Dep. PSD Carmen Holban, discuții constructive cu reprezentanții Consiliului Județean al Elevilor Dâmbovița

Articolul Urmator

TÂRGOVIȘTE: CJD a transformat un fost punct termic într-o Bibliotecă pentru Copii modernă

Ultimele Articole

Mergisus