Noapte
Zi
15 February 2022
1 min read

Dep. PSD Carmen Holban, discuții constructive cu reprezentanții Consiliului Județean al Elevilor Dâmbovița

La sfârșitul săptămânii trecute, deputatul social democrat Carmen Holban s-a întâlnit cu reprezentanții Consiliului Județean al Elevilor Dâmbovița. Subiectele discutate au reprezentat teme de interes pentru elevii dâmbovițeni, cum ar fi transportul public și decontarea abonamentelor pentru școlari sau bursele acordate acestora.

text

“La sfârșitul săptămânii trecute, am avut o întâlnire mai mult decât constructivă cu președintele Consiliului Județean al Elevilor Dâmbovița, Bogdan Isbășescu, și vicepreședintele Consiliului, Mihnea Stoica.
Temele principale au fost transportul public pentru elevi și decontarea acestuia, bursele de merit pe care cei mai buni dintre elevi le vor primi, dar și măsurile luate pentru a trece cu bine peste pandemia COVID-19.
I-am asigurat de tot sprijinul meu în Camera Deputaților, elevii dâmbovițeni având nevoie de toata susținerea noastră.”, transmite deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban.

final

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Reabilitarea podului de la Cojasca se apropie de finalizare

Articolul Urmator

La sediul Prefecturii Dâmbovița a avut loc întâlnirea de lucru a Comisiei Județene pentru Rencensământul Populației și Locuințelor (RPL)

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele