Noapte
Zi
16 February 2022
1 min read

Mărțișoare realizate din suflet de beneficiarii centrelor rezidențiale ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița

1 martie se apropie cu pași repezi, iar beneficiarii centrelor rezidențiale aflate în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița au început lucrul. Ca în fiecare an, cu toții, mici sau mari, persoane cu sau fără dizabilități, împreună au început lucrul pentru Târgul de Mărțisoare. În toate obiectele confecționate, fiecare a pus un strop din sufletul său.

“Se apropie primăvara, iar noi ne bucurăm din plin de culoare, de veselia lucrului în echipă și de frumosul realizat de copiii cu și fără dizabilități și adulții cu dizabilități din centrele rezidențiale, aflate în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița! În ciuda problemelor de sănătate și a suferințelor fizice, cei aflați în grija noastră, mici sau mari, se străduiesc să facă lucruri frumoase ce vor aduce zâmbete pe chipurile celor din jur.
Ne pregătim intens pentru târgul de mărțișoare de la Târgoviște. Vom fi acolo și în acest an cu cele mai frumoase obiecte realizate manual, care vestesc începutul celui mai frumos anotimp.
Vă așteptăm la standul DGASPC pentru a vă bucura și dumneavoastră de frumosul din spatele dizabilității!”, transmite Direcția Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

TÂRGOVIȘTE: CJD a transformat un fost punct termic într-o Bibliotecă pentru Copii modernă

Articolul Urmator

Petrece 8 Martie la Ristorante del Ponte

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele