Noapte
Zi
21 February 2022
1 min read

RĂCARI: Îți iubești orașul? Păstrează-l curat!

Nu de puține ori, edilul orașului Răcari, Marius Caravețeanu, a atras atenția tuturor celor care aruncă gunoaiele pe unde apucă, în condițiile în care există spații special create pentru depozitarea lor. Mai mult decât atât, acestea beneficiază de supraveghere video, astfel încât fiecare “mișcare” greșită a cetățenilor este monitorizată.
La nivelul orașului Răcari există pe strada Oarca la numărul 114 B un amplasament special construit pentru depozitarea resturilor vegetale sau resturi rămase din reparații. Dacă locuitorii sunt nevoiți să arunce resturi din construcții și demolari au posibilitatea de a contacta IGO Găești (telefon 0723.344.593), iar aceștia vin să ridice materialele.
Toți cei care sunt prinși că nu respectă regulile vor fi amendați conform legii, inclusiv li se va confisca mijlocul cu care se deplasează în momentul în care aruncă gunoaiele.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Minoră din I.L. Caragiale dată dispărută! AȚI VĂZUT-O?

Articolul Urmator

ATENȚIE ȘOFERI! Drumuri județene închise sau pe care circulația este restricționată!

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele