Noapte
Zi
1 February 2022
1 min read

TÂRGOVIȘTE: Stațiile mijloacelor de transport în comun vor fi dotate cu automate pentru eliberarea biletelor de călătorie

În ultimii doi ani, transportul public în comun din municipiul Târgoviște a cunoscut îmbunătățiri considerabile. Pe acest segment, cu ajutorul fondurilor europene, administratia publică locală implementează un amplu proiect care are mai multe componente. Pe lângă achizitionarea de autobuze noi, se va construi o autogară, un depou, trei stații de capăt, carosabilul pe mai multe străzi va fi reabilitat, stațiile de așteptare vor fi modernizate.
De asemenea, până la sfârșitul acestui an, stațiile de călători vor fi dotate cu aparate, automate pentru eliberarea biletelor.
Același sistem va fi montat si în mijloacele de transport astfel încât călătorii să poată plăti și prin mijloace online.

” Ca element de noutate legat de acest proiect, vreau să menționez că săptămâna aceasta se va scoate la licitație publică și ultima componentă importantă, este vorba despre componenta care vizează dotarea spre exemplu a stațiilor de călători, cu automate de emitere a biletelor. De asemenea, în autobuze vor fi instalate echipamente prin care se va permite călătorilor să plătească și cu cardul bancar, și cu telefonul. De asemenea, vor fi echipamente cu opțiune de validare pe care le vor avea conducătorii auto, vor fi numeroase posibilități de plată, numeroase posibilități facile, astfel încât să putem să scăpăm cât mai rapid de bilete, statul la coadă și așa mai departe. Toate acestea vor fi implementate până la finalul acestui an.”, transmite primarul municipiului Cristian Stan.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Locuri de muncă disponibile prin AJOFM Dâmbovița

Articolul Urmator

Neculaescu se vrea șef la Mediu

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele