Noapte
Zi
2 March 2022
1 min read

AJOFM Dâmbovița organizează, GRATUIT, 14 cursuri de calificare

Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmbovița anunță persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă că intenționează să deschidă 14 cursuri de calificare în luna martie 2022, după cum urmează:
– electrician exploatare medie și joasă tensiune, mecanic auto, sudor, cofetar – patiser, ospătar, inspector resurse umane, lucrător în comerț, competențe digitale, competențe comunicare în limba română, operator la mașini comandă numerică, îngrijitor spații verzi, operator calculator și expert achiziții publice.
Informații suplimentare în vederea înscrierii la curs, se pot obține accesând site-ul www.anofm.ro – ajofm dambovita – secțiunea Formulare persoane fizice / Programe de formare profesională pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.
Compartimentul Medierea Muncii, Consiliere, Orientare și Formare Profesională din cadrul AJOFM Dâmbovița, cât și Centrul de Formare Profesională, oferă informații atât on-line la adresa de e-mail: ajofm.db@anofm.gov.ro,dar și la telefon – 0245/620635 sau 0732100376 – d-l Sorin Bădoiu.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, propune relaxarea măsurilor impuse de pandemia de COVID-19

Articolul Urmator

Vernisajul expoziției „Reformulări Anatomice” a artiștilor plastici Marius Barb Barbone și Ovidiu Ionescu în foaierul Cinematografului Independența

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele