Noapte
Zi
15 March 2022
1 min read

Ambasadorul Canadei în România, vizită în județul Dâmbovița

Excelența Sa Annick Goulet, Ambasadorul Canadei în România, a făcut astăzi, 15 martie a.c., o vizită de lucru în județul Dâmbovița, prilej cu care s-a întâlnit la sediul Consiliului Județean Dâmbovița (CJD) cu vicepreședinții Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, prefectul județului, Claudia Gilia, administratorul public Cristian Avanu, primarul Municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, directorul Parcului Industrial Moreni, Gabriel Purcaru, reprezentanți ai mediului de afaceri.
În cadrul întrevederii, autoritățile dâmbovițene i-au adus în atenție Excelenței Sale Annick Goulet potențialul industrial, agricol și turistic al județului Dâmbovița, făcând referire atât la cele trei parcuri industriale de pe teritoriul județului nostru, cât și la marile companii ce activează pe piața dâmbovițeană.
În contextul întâlnirii, conducerea CJD a expus principalele argumente care definesc județul Dâmbovița ca zonă atractivă pentru investitori, precum și principalele demersuri investiționale ale administrației județene.
De asemenea, în cadrul discuțiilor autoritățile dâmbovițene au vorbit despre Municipiul Târgoviște în calitate de centru universitar, în condițiile în care Universitatea „Valahia” din Târgoviște este o instituție academică emblematică a României, ce reunește în structura sa actuală 10 facultăți – 35 de specializări universitare în domenii diverse, precum științe economice, drept, inginerie, științe și arte, teologie, științe politice, litere și comunicare.
Cu acest prilej, E. S. Annick Goulet, Ambasadorul Canadei la București, a vizitat și câteva dintre obiectivele turistice dâmbovițene: Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească“, Palatul Brâncovenesc de la Potlogi și Expoziția „Metamorfozele unui loc al memoriei“, amenajată în fosta unitate militară de la Gara Târgoviște.

”Am avut onoarea și plăcerea de a marca, în cadrul acestei întâlniri, câteva elemente caracteristice județului nostru, de o deosebită importanță, care pot pune bazele unei colaborări solide pentru viitor. În acest sens, i-au fost prezentate înaltului oaspete canadian oportunitățile și potențialul economic și turistic al județului, în sensul atragerii unor investiții prin care Dâmbovița să se dezvolte. De asemenea, în cadrul întâlnirii a fost subliniată importanța dialogului și cooperării.”, ttansmite prefectul județului Dâmbovița, Claudia GILIA.

6

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

371 de locuri de muncă disponibile prin AJOFM Dâmbovița

Articolul Urmator

Sen.Titus Corlățean a promovat, în cadrul APCE, amendamente care vizează o posibilă excludere a Rusiei din Consiliul Europei

Ultimele Articole

CATD aplică amenzi pentru consumatorii frauduloși

APEL PENTRU COMSUMUL RESPONSABIL DE APĂ! În această perioadă de criză, secetă prelungită și caniculă excesivă, vă rugăm să folosiți cu maxima responsabilitate resursele de apă potabilă destinate consumului uman, deoarece toți
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele