Noapte
Zi
24 March 2022
1 min read

Încă o performanță a elevilor roboticieni dâmbovițeni! Pentru a-și continua ascensiunea, au nevoie de fonduri!

Roboticienii de la Carabella au reușit să se califice și cu ceea de a doua a echipă, Phantom Robotics, la etapa națională a competiției BRD FIRST Tech Challenge România. În urma perfomanței de pe teren a echipei aceștia și-au asigurat un loc în etapa națională care se va desfășura la București pe 2-3 aprilie.
Pentru competiția națională le mai sunt necesare fonduri în vederea deplasării și cazării timp de două zile cât durează competiția în capitală.
Dacă doriți să vă arătați susținerea față de aceștia, o puteți face fie redirecționand 3,5% din impozitul pe venit către asociația pe care tinerii au format-o ca să poată primi donații sau puteți dona direct în contul acesteia – Asociația „Noi Zidim Viitorul”, cu sediul în Târgoviște, înregistrată la Administrația Finanțelor cu numărul 41845282, cont de virament RO50 RNCB 0749 1654 5366 0001, deschis la Banca Comercială Română.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Stadiul autorecenzării și autorecenzării asistate pentru Recensământul Populației și Locuințelor în județul Dâmbovița

Articolul Urmator

Se lucrează la pavarea șanțurilor și podețelor pe DJ702, la Tătărani

Ultimele Articole

Șofer pe autobuz școlar, prins băut la volan

În această dimineață, 27 mai, în jurul orei 07:35, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au oprit pentru control, pe drumul național 61, în Gaesti, un autovehicul destinat transportului școlar. Conducătorul auto,
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele