Noapte
Zi
1 March 2022
1 min read

PSD solicită solidaritate din partea Uniunii Europene față de statele membre afectate de conflictul din Ucraina

PSD consideră că România trebuie să fie solidară cu toate deciziile Uniunii Europene privind sancționarea severă a Federației Ruse pentru actul iresponsabil de agresiune militară împotriva Ucrainei.
În același timp, PSD consideră că Uniunea Europeană trebuie să manifeste solidaritate față de toate statele membre care sunt afectate de aceste sancțiuni împotriva Federației Ruse și în mod special față de țările aflate la granița cu Ucraina, care sunt implicate în mod direct în gestionarea situației refugiaților, care, conform estimărilor Organizației Națiunilor Unite tinde să devină cea mai amplă criză umanitară de pe teritoriul european, după Al Doilea Război Mondial.
Prin urmare, PSD solicită tuturor autorităților competente ale statului să inițieze un dialog activ la nivelul Comisiei Europene pentru activarea mecanismelor de sprijin existente și pentru crearea unor mecanisme noi, inclusiv în sectorul energetic, pentru compensarea impactului negativ resimțit de statele membre din cauza războiului dintre Federația Rusă și Ucraina.
Totodată, PSD anunță că va utiliza toate canalele disponibile la nivel european, prin intermediul grupului propriu de europarlamentari social-democrați sau la nivelul familiei politice europene, pentru operaționalizarea unor mecanisme de sprijin financiar și logistic dedicate statelor membre aflate în linia întâi în raport cu zona de conflict.- Comunicat de Presă PSD.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Povestea Anei, fata pentru care o traumă s-a transformat într-o minune…

Articolul Urmator

55 de ucrainieni au ajuns la Lungulețu

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele