Noapte
Zi
16 March 2022
1 min read

TÂRGOVIȘTE: După finalizarea lucrărilor, parcarea va fi INTERZISĂ pe bulevarul Carol I

Lucrările care se desfășoară în aceste momente pe bulevardul Carol I fac parte dintr-un proiect mai mare, care vizează reabilitarea și modernizarea mai multor străzi din municipiul Târgoviște. În această zonă se va reface terasamentul, se vor turna două straturi de asfalt, se vor reface trotuarele. Ca și noutate, potrivit primarului Cristian Stan, la final de proiect, parcarea va fi interzisă pe acest bulevard.

“Astăzi, după foarte mult timp, bulevardul Regele Carol I face obiectul unui proiect de reabilitare și modernizare. Este vorba de un proiect complex, care vizează partea carosabilă, trotuarele; se reface inclusiv terasamentul și se vor turna două straturi de asfalt.
Discutăm de un proiect mult mai complex. În afara bulevardului Regele Carol, mai sunt abodate alte intervenții, cum ar fi lucrările de pe strada Gării, la pasajul Pavcom, bulevardul Mircea cel Bătrân sau strada lt. Stancu Ion, plus depoul care se realizează lângă Complexul de Natație, plus cele 3 stații de capăt, la care adăugăm stațiile de traseu din municipiu, 28 într-o primă etapă. Este, poate, cel mai mare proiect pe fonduri europene accesat vreodată de administrația locală târgovișteană.
Va fi o investiție care va transforma această zonă, cu precizarea că vom avea bandă dedicată transportului public local, astfel încât va fi interzisă parcarea pe bulevard. Este o condiție de alocare a banilor de către Uniunea Europeană.”, precizează primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Dep. PSD Carmen Holban:”Economia românească trebuie să fie sprijinită pentru a supravieţui efectelor majore ale războiului din Ucraina”

Articolul Urmator

Dorești un loc de muncă în străinătate? Rețeaua EURES are disponibile 674 de posturi

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele