Noapte
Zi
29 March 2022
1 min read

TÂRGOVIȘTE: Încă două străzi cu sens unic: Aviator Negel către strada Neagoe Basarab, pe strada Păcii, și Ciprian Porumbescu cu intrare dinspre Neagoe Basarab

Încă două strazi cu sens unic în municipiul Târgoviște, începând de mâine. Astfel, dinspre strada Aviator Negel către strada Neagoe Basarab, pe strada Păcii și strada Ciprian Porumbescu cu intrare dinspre Neagoe Basarab.
Noua semnalizare rutieră face parte dintr-un proiect mai mare care include extinderea locurilor de parcare din cartierul CFR.

„Ne aflăm pe Strada Păcii din municipiul Târgoviște, aici unde continuă programul de extindere al parcărilor. Este vorba în această locație despre o parcare nouă, per total undeva la 50 de locuri de parcare au fost realizate aici. Cred că am venit în întâmpinarea locuitorilor din această zonă unde, ca în foarte multe zone din municipiul Târgoviște, este necesară intervenția administrației publice locale punctuală pe acest aspect, extinderea numărului de locuri de parcare.(…) Odată cu implementarea acestui nou sistem de realizare a parcărilor în această zonă, se schimbă puțin și semnalizarea rutieră. În sensul că, vom avea sens unic dinspre strada Aviator Negel către strada Neagoe Basarab, pe strada Păcii. De asemenea, dinspre strada Neagoe Basarab, prin parcare, tot pe strada Păcii se numește și zona respectivă, va fi sensul dinspre strada Neagoe Basarab către Aviator Negel.
De asemenea, strada Ciprian Porumbescu va fi cu sens unic, cu intrare dinspre Neagoe Basarab.
Astăzi vor fi făcute toate marcajele rutiere, vor fi puse și semnele de circulație, iar începând de mâine se schimbă semnalizarea rutieră în această zonă.
Refacem acest lucru în contextul în care vrem să contribuim la fluidizarea traficului prin aceste măsuri, și de asemenea, la crearea suplimentară de locuri de parcare. Pe artera principală de acces din Cartierul CFR, intrare dinspre Aviator Negel, ieșire către Neagoe Basarab, se intră de asemenea dinspre Neagoe Basarab, pe strada Păcii, prin parcare, prin spatele centralei termice, iar pe strada Ciprian Porumbescu este sens unic dinspre Neagoe Basarab. Străduțele de legătură între Păcii și Ciprian Porumbescu vor fi cu dublu sens, astfel încât să poată realiza trecerea rapid dintr-o zonă în alta”, a precizat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

final

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Primăria Gura Foii, controale și amenzi usturătoare pentru cei care devarsă dejecțiile în șanțuri

Articolul Urmator

Ristorante San Marco angajează ospătar

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele