Noapte
Zi
21 March 2022
1 min read

TÂRGOVIȘTE: Sistem de alungare a ciorilor, montat în Parcul Mitropoliei

Odată cu venirea primăvarii, a început și curățarea spațiilor publice din municipiul Târgoviște. Astfel, zilelele trecute aleile și bancile din Parcul Mitropoliei au fost curățate, iar ca element de noutate, pentru a scăpa de ciori și mizeria pe care o făceau, primăria a montat un sistem de combatere și alungare a păsărilor.
Este vorba despre un mecanism care funcționează pe bază de ultrasunete și laser.

“Nu știu dacă ați remarcat, în ultima săptămână, lipsa excrementelor de păsări din parcul central al municipiului Târgoviște!
Acest lucru se datorează noilor sisteme de combatere a corvidelor (păsărilor de tipul ciorilor, etc), bazate pe un mecanism de control cu ultrasunete combinat cu tehnologia laserului, instalate de către administrația locală târgovișteană, deocamdată în această zonă.
Cred că, în sfârșit, am reușit să găsim soluția pentru o problemă pe cât de inestetică, pe atât de urât mirositoare.”, transmite primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Sen. Titus Corlățean reprezintă APCE, implicit România, la conferința internațională a rețelei parlamentare globale a Organizației pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE)

Articolul Urmator

Mihai Istrate, consilier județean, despre situația pomicultorilor de pe Valea Dâmboviței:” Beciurile sunt pline de fructe, prețul de vânzare este foarte mic”

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele