Noapte
Zi
31 March 2022
1 min read

Utilaj nou în flota SC Lucrări Drumuri și Poduri Dâmbovița

SC Lucrări Drumuri si Poduri Dâmbovița, societate subordonată Consiliului Județean, și-a extins parcul auto. În cursul zilei de astăzi a fost livrată o autobasculantă Ford 3542D, echipată cu răspânditor automat de materiale antiderapante, dar și lamă destinată acțiunor de deszăpezire. Potrivit conducerii societății, zilele viitoare, utilajul va fi inclus în fluxul activitățiilor pe care societatea le desfășoară.

Achiziția a fost realizată cu ajutorul Consiliului Județean Dâmbovița și al președintelui Corneliu Ștefan.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Raportul senatorului Titus Corlățean privind consolidarea parteneriatului strategic dintre Consiliul Europei și Uniunea Europeană, adoptat de Comisia pentru afaceri politice și democrație a APCE

Articolul Urmator

Sen. PSD Titus Corlățean:”Resimțim, tot mai mult, ascensiunea acestor curente ideologice așa-zis ” progresiste”, pur neomarxiste, care atacă tot mai fățiș rădăcinile românești creștine ale țării noastre”

Ultimele Articole

8000 de dâmbovițeni prezenți la Noaptea Muzeelor

În acest an, Noaptea Muzeelor a fost una atipică. Foarte mulți muzeografi și angajați ai unităților au ieșit la proteste din cauza inechităților și salariilor mici, refuzând participarea la eveniment. Deși în
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele