Noapte
Zi
21 March 2022
1 min read

(VIDEO) Agnes Erich, manager Biblioteca Județeană I.H.Rădulescu: “Pandemia a întors oamenii către carte”

“Pandemia a întors oamenii către carte” este de părere Agnes Erich, managerul Bibliotecii Județene I.H.Rădulescu. Potrivit acesteia, în anul trecut, peste 12.000 de persoane au trecut pragul instituției, în contextul în care targetul stabilit era de 9000 de cititori.

“Avem o veste bună, în anul 2021 am stat cel mai bine la totalul utilizatorilor activi, adică persoane care frecventează biblioteca. Am avut nu mai puțin 12.189. Target – ul nostru era de 9000 de utilizatori, făcând o medie a anilor anteriori. Am mai spus și în conferințele trecute că aceste cifre sunt reale, pentru că ele nu se mai pot umfla din pix, așa cum era odată. De când avem soft-ul de bibliotecă nu mai este posibil acest lucru pentru că toate datele se scot din soft. Am vrut să subliniez totuși această cifră, pentru că este anul în care stăm cel mai bine din ultimul deceniu.”, transmite managerul bibliotecii.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

CAUȚI UN LOC DE MUNCĂ? AJOFM Dâmbovița are 361 posturi disponibile

Articolul Urmator

Deficit de personal în cadrul ITM Dâmbovița! Două posturi scoase la concurs pentru care, până acum, nu există doritori! VEZI AICI CARE SUNT MOTIVELE!

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele