Noapte
Zi
21 April 2022
1 min read

Bilete de tratament balnear puse la dispoziție de Casa de Pensii Dâmbovița

Casa Naţională de Pensii Publice a pus la dispoziție, pentru pensionarii dâmbovițeni, 2263 de bilete la tratament balnear.

Potrivit directorului Casei Județene de Pensii Dâmbovița, până în prezent au fost depuse 381 de cereri, din primele trei serii, respectiv, 2 serii în luna martie şi o serie din luna aprilie, fiind valorificate 134 bilete de tratament din cele 177 repartizate, reprezentând un grad de valorificare de 76%.

În categoria beneficiarilor biletelor de tratament balnear, gratuite sau cu plată, se înscriu atât pensionarii și asigurații sistemului public de pensii, cât și beneficiarii prevederilor unor legi speciale: persoanele refugiate sau deportate, cele pesecutate din motive politice, persoanele cu handicap, veteranii sau văduvele de război. Biletele gratuite se acordă în procent de maximum 15% din numărul total al biletelor acordate.

De asemenea, programul de lucrul cu publicul al Casei de Pensii a fost modificat asigurându-se preluarea solicitărilor la ghișeele instituției în zilele luni, miercuri, joi, între 8.30-16.30, vineri 8.30-13.00, marți în intervalul 8.30-18.30, iar programul audiențelor a fost stabilit pentru zilele de marți, miercuri și joi în intervalul orar 8:30-13:00.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

OFSD Târgoviște, daruri pentru elevii cu rezultate excepționale la învățătură

Articolul Urmator

Reprezentanța Enel din Târgoviște va fi închisă în zilele de 22 și 25 aprilie

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele