Noapte
Zi
12 April 2022
2 mins read

ITM Dâmbovița, post vacant inspector de muncă!

Inspectoratul Teritorial de Muncă Dâmbovița organizează un nou concurs, pentru completarea echipei Serviciului Control Securitate și Sănătate în Muncă. Acesta vizează ocuparea unui post public de execuție de inspector de muncă, clasa I, grad profesional superior.

Cei care doresc să participe la concurs trebuie să depună la sediul ITM Dâmbovița un dosar, care să conțină formularul de înscriere prevăzut în anexa nr. 3, din H.G. nr. 611/2008, curriculum vitae – modelul comun european, copia actului de identitate, copiile diplomelor de studii, certificatelor şi altor documente care atestă efectuarea unor specializări şi perfecţionări, copia carnetului de muncă și a adeverinţelor eliberate de angajator pentru perioada lucrată, care să ateste vechimea în muncă şi în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei publice, copia adeverinţei care atestă starea de sănătate corespunzătoare, eliberată cu cel mult 6 luni anterior derulării concursului de către medicul de familie al candidatului, cazier judiciar și declaraţia pe propria răspundere sau adeverinţa, care să ateste calitatea sau lipsa calității de lucrător al Securității sau colaborator al acesteia, în condițiile prevăzute de legislația specifică.

Condițiile specifice de ocupare a posturilor prevăd:

• studii universitare de licentă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licentă sau echivalentă în domeniile fundamentale: științe inginerești, științe agricole și silvice, ştiinţe juridice, ştiinţe economice sau în specializările: sociologie, psihologie, medicină, administraţie publică şi ştiinţe politice;

• Minimum 7 ani vechime, în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției ;

• cunoştinţe de operare PC – nivel mediu (dovedite cu documente).

Doritorii, care se încadrează în condițiile prevăzute de metodologia de concurs, pot depune dosarele în perioada 11 aprilie – 2 mai 2022, la sediul Inspectoratului Teritorial de Muncă Dâmboviţa, strada Revoluţiei, bloc C8, la Compartimentul Resurse Umane. Selecţia dosarelor se va realiza în termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data expirării termenului de depunere a acestora.

Concursul va consta în două probe, una scrisă, programată a se desfășura pe data de 12 mai, ora 10.00, și un interviu, la care vor participa doar candidaţii care au fost declaraţi admişi la prima probă și care va fi organizat în termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise.

Bibliografia de concurs este afișată la sediul ITM Dâmbovița și pe pagina de internet a instituției, la secțiunea ”DESPRE ITM DAMBOVITA” – ”CONCURS”. De asemena, informații suplimentare se pot obține la telefon/fax: 0245612021/0245615240, sau prin e-mail, itmdambovita@itmdambovita.ro, persoană de contact: Solomon Florentina – consilier resurse umane.

Facem precizarea că, ieri, a fost publicat pe site-ul ITM Dâmbovița și s-a afișat, la intrarea în instituție, rezultatul procesului de selecție a dosarelor de înscriere la concursul de ocupare a două posturi de inspector SSM, a cărui primă probă, teoretică, se va desfășura joi, 14 aprilie 2022.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Au fost desemnați câștigătorii concursului “ȘTIU ȘI APLIC”, faza județeană

Articolul Urmator

Filmul documentar vine la Biblioteca Județeană Ion Heliade Rădulescu Dâmbovița

Ultimele Articole

Șofer pe autobuz școlar, prins băut la volan

În această dimineață, 27 mai, în jurul orei 07:35, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au oprit pentru control, pe drumul național 61, în Gaesti, un autovehicul destinat transportului școlar. Conducătorul auto,
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele