Noapte
Zi
6 April 2022
1 min read

Norma de hrană pentru pacienții din spitale va crește la 20 lei/zi

Comisia de Sănătate din Camera Deputaților a votat proiectul care prevede majorarea normei de hrană a pacientilor internați în spitale. În prezent suma alocată este de 11 lei/zi și va crește la 20 lei/zi.
“Ieri s-a votat majorarea sumelor alocate pentru hrana pacienților internați în unitățile sanitare publice, decizia fiind luată în Comisia pentru Sănătate și Familie din Camera Deputaților.
Valoarea sumelor se actualizează anual prin ordin al ministrului Sănătății, ține cont de rata inflației și nu poate fi mai mică de 22 de lei pe zi de pacient spitalizat.
Toate cheltuielile sunt suportate din bugetul de stat, iar unitățile sanitare mai au posibilitatea suplimentării sumei prin identificarea altor surse financiare decât cele asigurate în mod direct de stat sau CNAS.”, transmite deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban, membru al Comisiei de Sănătate.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

LE-AȚI VĂZUT? Două minore din Dărmănești au dispărut!

Articolul Urmator

Întărirea relațiilor bilaterale între România și Estonia, tema principală de discuții între sen. Titus Corlățean, președintele Comisiei pentru politică externă, și Eva-Maria Liimets, ministrul afacerilor externe al Republicii Estonia

Ultimele Articole

8000 de dâmbovițeni prezenți la Noaptea Muzeelor

În acest an, Noaptea Muzeelor a fost una atipică. Foarte mulți muzeografi și angajați ai unităților au ieșit la proteste din cauza inechităților și salariilor mici, refuzând participarea la eveniment. Deși în
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele