Noapte
Zi
21 April 2022
1 min read

OFSD Dâmbovița, acțiuni caritabile pentru bătrâni și copii

“Sfântul Ioan Gură de Aur spunea că bucuria de a face altora bucurie este iubire!
În numele iubirii de semeni, Organizația de Femei a PSD Dâmbovița continuă tradiția actelor caritabile, acțiune începută în urmă cu mai bine de un deceniu.
Și anul acesta, împreună cu doamnele social-democrate, am mers să-i vizităm pe cei vulnerabili, fie ei în vârstă ori copii.
Seniorii ne-au întâmpinat tăcuți, în pragurile caselor ori la porți, iar la plecare ne-au mulțumit și ne-au zâmbit. Astăzi nu doar am dăruit hrană, am și primit, căci zâmbetele lor calde, oferite nouă la plecare, sunt hrana noastră sufletească.
Cel mai mult ne-au emoționat copiii, care, cuprinși de curată bucurie și nerăbdare, și-au desfăcut darurile de Paște – dulciuri, jucării sau hăinuțe – și ne-au răsplătit cu îmbrățișări.
Astăzi, am reușit să lăsăm în urma noastră puțin mai bine decât am găsit. Credem în puterea binelui, în solidaritate, comuniune și ajutarea aproapelui!
Organizația de Femei a PSD Dâmbovița vă urează, tuturor, Sărbători Pascale binecuvântate!”, transmite Claudia Gilia, președintele Organizatiei Femeilor Social Democrate Dâmbovița și Prefectul Județului.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

“Lumina tămăduitoare a Înverii”, spectacol la Căminul Cultural Pietroșița

Articolul Urmator

(FOTO/VIDEO) Credință și Speranță prin CALEA LUMINII!

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele