Noapte
Zi
4 May 2022
1 min read

“Camera presei”, cadou din partea Camerei de Comerț Dâmbovița pentru juraliștii dâmbovițeni

Pentru ca întotdeauna își onorează promisiunile, Valentin Calcan, președintele Camerei de Comerț Dâmbovița, împreună cu colectivul CCIADB, a amenajat, în cadrul instituției pe care o coordonează, un birou pentru jurnaliștii dâmbovițeni, “o camera a presei”. Spațiul va putea fi folosit ori de câte ori reprezentanții mass-media doresc și au nevoie pentru activițățile specifice meseriei, fiind dotată cu mobilier nou, aparat de apă și cafea, internet, etc.

Cu toții apreciem și mulțumim conducerii Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița pentru gestul făcut, mai ales în contextul în care ieri, 3 mai, la nivel momdial, a fost sărbătorită Ziua Presei, iar amenajarea acestui spațiu a fost un cadou inspirat.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

CCIA Dâmbovița SUSȚINE modificarea Legii 335/2007! V.Calcan:”Dacă vrem o „țară ca afară”, haideți să avem și o Cameră de Comerț exact ca afară”

Articolul Urmator

99 întreprinderi sociale active atestate de către AJOFM Dâmboviţa

Ultimele Articole

8000 de dâmbovițeni prezenți la Noaptea Muzeelor

În acest an, Noaptea Muzeelor a fost una atipică. Foarte mulți muzeografi și angajați ai unităților au ieșit la proteste din cauza inechităților și salariilor mici, refuzând participarea la eveniment. Deși în
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele