Noapte
Zi
11 May 2022
1 min read

Constant în sprijinul antreprenorilor locali! Finanțarea de Start-up-uri de la Parcul Industrial Moreni, cu sprijinul Consiliului Județean Dâmbovița

De ceva vreme, capacitatea Parcului Industrial Moreni depășește pragul de 100%, ceea ce a făcut ca echipa de conducere, coordonată de către directorul general Gabriel Purcaru, să găsească soluții pentru extindere. Astfel, pentru a veni în sprijinul agenților economici și pentru a satisface cererile care sunt în continuă creștere, s-au purtat discuții cu administrația locală a municipiului, iar, în cel mai scurt timp, primăria va pune la dispoziție un teren pe care se vor construi noi hale.
Tot pentru a fi alături de antreprenori, mai ales de cei mici, locali, care au fost afectați, din punct de vedere economic, de măsurile impuse de pandenia de COVID-10, directorul Gabriel Purcaru, susținut de Consiliul Județean Dâmbovița, dorește lansarea unor start-up-uri.
“Voi avea discuții cu președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, și cu întreaga conducere a instituției, să vedem ce soluții concrete vom găsi pentru a finanța niște start-up-uri, proiecte mici, după care să le relocăm în interiorul parcului Moreni, sau în cel de la Mija sau Priboiu. Adică, să încercăm să găsim o sursă de finanțare, să venim în sprijinul oamenilor de afaceri dâmbovițeni, mici antreprenori din județul Dâmbovița.”, precizează Gabriel Purcaru, directorul general al Parcului Industrial Moreni.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Accident rutier pe DJ711! Patru persoane rănite!

Articolul Urmator

Mâine, 12 mai, se întrerupe furnizarea apei în orașul Răcari

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele