Noapte
Zi
2 May 2022
1 min read

Încă un pas pentru construirea Inelului 2 de centură al Târgoviștei! A fost semnat contractul pentru studiul de fezabilitate

Astăzi, Consiliul Județean Dâmbovița a semnat contractul pentru studiul de fezabilitate al proiectului Inelului 2 de centură al municipiului Târgoviște.

Perioada de elaborare a studiului este de 6 luni, iar valoarea contractului de aproximativ 3.000.000 de lei.

Prestator va avea obligația ca, în 6 luni, să identifice cea mai bună soluție pentru a crea condiții de trafic sigur și rapid pentru municipiul Târgoviște și pentru comunele din jurul acestuia, dar și pentru cei care sunt în tranzit în județul nostru.

 La momentul finalizării studiului de prefezabilitate, a fost identificată o variantă ocolitoare care va diminua foarte mult traficul prin comunele Aninoasa, Șotânga, Târgoviște, Dragomirești și Ulmi, dar va prelua și din transportul greu care tranzitează comuna Doicești.”, transmite Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

IMG-20220408-WA0029

 Lungimea totală a traseului este de 15,18 km. Vom avea 4 benzi, câte 2 pe sens, iar fiecare bandă va avea 3,5 m lățime. Zona dintre cele două sensuri va fi delimitată cu parapeți de siguranță.

 Inelul 2 de Centură va fi prevăzut cu 5 intersecții amenajate cu sensuri giratorii sau noduri rutiere, o turbogirație la intersecția cu DN71, 9 pasaje rutiere și 3 poduri peste cursurile de apă aflate pe traseu.

” Așa cum spuneam la demararea acestui proiect la care țin foarte mult, impactul economic va fi unul uriaș: optimizăm infrastructura rutieră, creăm toate condițiile pentru atragerea de noi investitori și vom putea vorbi cu adevărat de o zonă metropolitană a municipiului Târgoviște.”, adaugă acesta.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Se întrerupe alimentarea cu apă în comuna Răscăieți

Articolul Urmator

Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița angajează SEF SECTOR în cadrul SECTOR STAȚII APĂ – SECȚIE TITU

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele