Noapte
Zi
31 May 2022
1 min read

POIANA: Prin PJDL, primăria va asfalta peste 2,8 kilometri de drum

Încă o investiție pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere a comunei Poiana. Cu sprijin din partea Consiliului Județean Dâmbovița, 50% finanțare prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, primăria va asfalta peste 2,8 kilometri de drumuri.
Programul Județean de Dezvoltare Locală lansat de Consiliul Județean Dâmbovița este singurul de acest fel din țară și are, ca și obiectiv principal, asocierea sau parteneriatul între CJD și unitățile administrativ teritoriale în vederea finanțării de proiecte care să impulsioneze dezvoltarea echilibrată a întregului județ. Astfel, Consiliul Județean Dâmbovița va ajuta primăriile cu cote de cofinanțare de maxim 50% , aceste sume de bani reprezentând ajutoare reale pentru fiecare comunitate conducând în final la creșterea calității vieții cetățenilor.

WhatsApp Image 2022-05-31 at 8.06.59 PM

“Astăzi, 31.05.2022, am reușit să semnez contractul de asociere cu Consiliul Județean Dâmbovița privind modernizarea drumurilor locale prin asfaltare, DS 119 – (Gerila pana la răul Dambovita) și DS 581 ( Silcu – Stăvilar ) in lungime de 2,827 km .
Mulțumesc pentru susținere domnului președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan ! Așa să ne ajute Dumnezeu!”, transmite primarul comunei Poiana, Marian Șerban.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

CJD a semnat încă 46 de proiecte de investiții cu finanțare prin Programul Județean de Dezvoltare Locală

Articolul Urmator

CRÂNGURILE: Teren multifuncțional și loc de joacă pentru copii cu finanțare prin PJDL

Ultimele Articole

Șofer pe autobuz școlar, prins băut la volan

În această dimineață, 27 mai, în jurul orei 07:35, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au oprit pentru control, pe drumul național 61, în Gaesti, un autovehicul destinat transportului școlar. Conducătorul auto,
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele