Noapte
Zi
4 May 2022
1 min read

Se lucrează pentru fluidizarea traficului pe DN71, ieșirea din Aninoasa

În cursul zilei de ieri, în urma mai multor demersuri facute de catre autoritățile județenr, CNAIR a demarat lucrări pentru fluidizarea traficului pe DN71 la intrarea în municipiul Târgoviște dinspre Aninoasa.

2

“Fluidizăm traficul într-unul dintre cele mai aglomerate puncte din județ! În urma demersurilor făcute de mine, de secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Ionuț Săvoiu, și primarul comunei Aninoasa, Vlăduț Niculae, CNAIR a demarat lucrările de trasare și semnalizare a unei porțiuni din DN71, pe sensul spre Târgoviște, porțiune de drum care va fi dedicată doar celor care vor să vireze la stânga în satul Viforâta, chiar la ieșirea din Aninoasa.
Pe de altă parte, este prevăzută și lărgirea acelei porțiuni a DN71, în așa fel încât să se asigure fluența traficului dinspre nordul județului spre reședința județului, dar care să-i ajute și pe șoferii care ies din Aninoasa, prin Viforâtă, și vor să se înscrie spre Târgoviște.” transmite Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

WhatsApp Image 2022-05-04 at 13.09.38

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Bursa Locurilor de Muncă va avea loc pe 20 mai la Clubul Studenților din Târgoviște

Articolul Urmator

Accident rutier pe DN 7, la Găești! Două persoane au fost rănite

Ultimele Articole

Șofer pe autobuz școlar, prins băut la volan

În această dimineață, 27 mai, în jurul orei 07:35, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au oprit pentru control, pe drumul național 61, în Gaesti, un autovehicul destinat transportului școlar. Conducătorul auto,
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele