Noapte
Zi
3 May 2022
1 min read

(VIDEO) Șantier în lucru în centrul municipiului Târgoviște! Se modernizează și reabilitează infrastructura rutieră!

Centrul Târgoviștei s-a transformat în șantier. Echipele de muncitori lucrează la reabilitarea mai multor tronsoane rutiere, dar și la refacerea trotuarelor, activitățile fiind parte din proiectul de modernizare a transportului public de persoane, cel mai mare proiect finanțat din fonduri europene care a fost implementat în municipiu până în prezent.

“Ca și componentă a proiectului, mai avem, pe zona de infrastructură, cele trei stații de capăt și depoul de pe Calea Ialomiței, pasajul din zona Pavcom, dar și stațiile de autobuz, care sperăm a fi aduse începând cu luna viitoare, urmând ca, până la finalul anului, să reușim să finalizăm această investiție – cea mai mare pe fonduri europene din istoria municipiului Târgoviște, pentru că discutăm de aproximativ 170 milioane lei.”, precizează edilul Cristian Stan.

WhatsApp Image 2022-05-03 at 15.00.38

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Au început lucrările de extindere, reabilitare și modernizare la Unitatea de Primiri Urgențe și Ambulatoriul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște

Articolul Urmator

Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița scoate la concurs șapte posturi! VEZI AICI CRITERIILE DE ANGAJARE!

Ultimele Articole

8000 de dâmbovițeni prezenți la Noaptea Muzeelor

În acest an, Noaptea Muzeelor a fost una atipică. Foarte mulți muzeografi și angajați ai unităților au ieșit la proteste din cauza inechităților și salariilor mici, refuzând participarea la eveniment. Deși în
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele