Breaking News

CJD, proiect depus pentru 5 stații de încărcare a mașinilor electrice

Iun 08, 2022
În cursul zilei de astăzi Consiliul Județean Dâmbovița a depus, cu finanțare prin programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea infrastructurii pentru vehiculele de transport rutier nepoluant din punct de vedere energetic, gestionat de Administrația Fondului pentru Mediu, un proiect care vizează înființarea a cinci stații de încarcare a mașinilor electrice.
“Am depus proiectul pentru înființarea a 5 stații publice de încărcare a autovehivulelor electrice
Proiectul, în valoare de aproximativ 1.700.000 de lei, constă în amplasarea a 3 stații cu câte două puncte de încărcare  în Târgoviște, Piața Tricolorului, pe Bulevardul Regele Carol I, lângă sediul Asociațiilor de Dezvoltare Intercomunitară Dâmbovița, și pe Bulevardul Regele Ferdinand, în apropierea Dâmbovița Mall.
Alte două stații, cu aceleași caracteristici, sunt prevăzute în zona turistică montană din comuna Moroeni la Cabana Dichiu, pe DJ 713, și o alta, pe DJ 714 A, la Hotel Gâlma.
Capabilitatea de încărcare rapidă este de 50 KW, curent continuu, și 22 KW în curent alternativ.
Viitorul este electric, iar Consiliul Județean Dâmbovița vine cu soluții pentru cei care conduc mașini nepoluante.”, transnite Corneliu Ștefan, președintele CJD.
Actualitate, Administrație, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare