Noapte
Zi
8 June 2022
1 min read

CJD, proiect depus pentru 5 stații de încărcare a mașinilor electrice

În cursul zilei de astăzi Consiliul Județean Dâmbovița a depus, cu finanțare prin programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea infrastructurii pentru vehiculele de transport rutier nepoluant din punct de vedere energetic, gestionat de Administrația Fondului pentru Mediu, un proiect care vizează înființarea a cinci stații de încarcare a mașinilor electrice.
“Am depus proiectul pentru înființarea a 5 stații publice de încărcare a autovehivulelor electrice
Proiectul, în valoare de aproximativ 1.700.000 de lei, constă în amplasarea a 3 stații cu câte două puncte de încărcare  în Târgoviște, Piața Tricolorului, pe Bulevardul Regele Carol I, lângă sediul Asociațiilor de Dezvoltare Intercomunitară Dâmbovița, și pe Bulevardul Regele Ferdinand, în apropierea Dâmbovița Mall.
Alte două stații, cu aceleași caracteristici, sunt prevăzute în zona turistică montană din comuna Moroeni la Cabana Dichiu, pe DJ 713, și o alta, pe DJ 714 A, la Hotel Gâlma.
Capabilitatea de încărcare rapidă este de 50 KW, curent continuu, și 22 KW în curent alternativ.
Viitorul este electric, iar Consiliul Județean Dâmbovița vine cu soluții pentru cei care conduc mașini nepoluante.”, transnite Corneliu Ștefan, președintele CJD.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Unitate de Supraveghere și Tratament Avansat a cardiacilor critici (USTACC) ultramodernă, la Spitalul Județean Târgoviște

Articolul Urmator

Joi, 9 iunie, se întrerupe furnizarea apei în comuna Vârfuri

Ultimele Articole

Mergisus