Breaking News

Corneliu Ștefan, președinte CJD și lider PSD Dâmbovița:”Vorbim de 30 de ani în care alţii nu au fost în stare să o deseneze, noi avem un program aprobat. Centura oraşului Găeşti este un proiect pe care noi l-am gândit”

Iun 24, 2022

Proiectul construicției centurii ocolitoare a orașului Găești reprezintă una dintre cele mai așteptate investiții ale județului Dâmbovița.

Acest subiect a fost dezbătut și astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, în care, președintele CJD și liderul PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan a transmis un mesaj clar:” “Vorbim de 30 de ani în care alţii nu au fost în stare să o deseneze, noi avem un program aprobat de Ministerul Transporturilor şi care acum este finanţat. Am avut posibilitatea să alegem între POIM şi ,,Anghel Saligny”. Centura oraşului Găeşti este un drum judeţean. Este proiectul CJD pe care noi l-am gândit. Îi transmit primarului oraşului Găeşti că nu are nici un merit la acest proiect. A ieşit să îşi asume munca noastră. Dacă scria un mulţumesc putea intra în istoria oraşului cu un gest de noblețe.”

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: