Noapte
Zi
26 June 2022
1 min read

Dep. Carmen Holban:”Ziua Drapelului este despre mândria de a fi român”

”Oriunde ne-am afla, Drapelul nostru ne aduce aminte de casă, de oamenii care au scris istorie și de eroii noștri care, pe câmpurile de luptă, și-au învelit sufletul în mătasea celor mai frumoase culori din lume. Ziua Drapelului, pe care astăzi o sărbătorim, este despre mândria de a fi român și despre sentimentele pe care le trăim la vederea celor trei culori. Am participat, alături de colegi și prieteni, la manifestările dedicate acestui eveniment, precum și la slujba de sfințire a Drapelului, care s-a desfășurat la Catedrala Mitropolitană din Târgoviște.

290399910_436231391655284_6720421372326146938_n

Cu bucurie am putut observa atât la slujbă, cât și în Piața Tricolorului, prezența tot mai numeroasă a tinerilor la astfel de momente.  Este o dovadă de respect, dar și un semn de prețuire față de țara pe care, cu siguranță, toți o iubim. La Mulți Ani!”, este mesajul transmis de către Carmen Holban, deputat PSD de Dâmbovița, astăzi, 26 iunie a.c., cu ocazia Zilei Drapelului Național.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Municipiul Târgoviște, locul II la DESTINAȚIA ANULUI 2022, categoria CITY BREAK

Articolul Urmator

Senatorul Titus Corlățean, intervenție în plenul Adunării APCE pe tema prevenirii și combaterii antisemitismului în Europa

Ultimele Articole

Mergisus