Breaking News

Municipiul Târgoviște, locul II la DESTINAȚIA ANULUI 2022, categoria CITY BREAK

Iun 25, 2022

Municipiul Târgoviște se află pe locul II în topul preferințelor turiștilor la categoria City Break Destinația anului 2022.

“Prieteni, concursul în cadrul căruia orașul nostru a fost în finala națională, categoria „City Break”, s-a încheiat. Ceea ce părea, poate, o simplă înscriere s-a transformat într-o frumoasă campanie de publicitate pentru municipiu. Nu avem decât de câștigat din asta. Oameni de peste tot, actori ai industriei de turism, presă – toți vorbesc despre Târgoviște și descriu Cetatea în cuvintele cele mai plăcute. Suntem dați exemplu pentru ceea ce Târgoviștea oferă ca destinație culturală, istorică sau de agrement.

Știți ce a făcut posibilă câștigarea etapei regionale în fața unor orașe mult mai mari și prezența noastră în finală? Mobilizarea noastră, a celor care știm că orașul merită această promovare.

Putem spune că am câștigat, indiferent de rezultat, chiar dacă Iași este câștigătorul declarat al concursului și merită felicitări!

Vă mulțumesc tuturor pentru implicare, suntem o echipă extraordinară!”, este mesajul transmis de către primarul Cristian Stan.

Peste 21 000 de români au nominalizat destinațiile preferate în competiția vacanțelor în România, iar 25 de membrii ai juriului format din bloggeri și experți în turism au adus propria perspectivă asupra destinațiilor calificate în finala etapei regionale. Trei criterii au stat la baza jurizării: (1) atractivitatea obiectivelor și experiențelor turistice din destinație, (2) implicarea comunității evidențiată prin investiții în infrastructură și acțiuni de promovare realizate în ultimii doi ani și (3) puterea brandului de destinație. Prima TV susține proiectul național www.destinatianului.ro

Scorul fiecărei destinații a fost calculat pe baza votului publicului și a votului juriului, iar localitatea aflata pe primul loc în regiunea și categoria ei merge mai departe în etapa Finalei Naționale.

Categoria City Break a fost intens disputată, mai ales în regiunea Transilvania, Banat, Crișana și Maramureș. BRAȘOV a avut cel mai mare punctaj total, cu cel mai mare număr de nominalizări din partea publicului, câștigă etapa și merge în finala națională. Regiunea Moldovei și Bucovinei a fost câștigată de IAȘI, iar TÂRGOVIȘTE a avut cel mai mare punctaj în Muntenia, Oltenia și Dobrogea.

Sursă destinatiaanului.ro

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: