Noapte
Zi
25 July 2022
1 min read

Dep. PSD, Carmen Holban: ”Administrația și politica dunt domenii în care doamnele au o contribuție majoră”

În acest sfârșit de săptamână, la Constanța, a avut loc întâlnirea regională a Organizației Femeilor Social Democrate, întâlnire la care au participant reprezentante din zece județe ale țării, printre care și Dâmbovița.
Au avut loc mai multe dezbateri, cu teme și subiecte de actualitate pentru societatea românească, pornind de la educația și reforma sistemului educațional, despre administrația publică și codul administrativ, dar și despre rolul femeii în politica din România sau necesitatea modificării legislației electorale în vederea asigurării egalității de șanse între bărbați și femei.


”Administrația și politica sunt două domenii în care, indiscutabil, doamnele și domnișoarele au o contribuție majoră. Este recunoscut faptul că prezența unei femei asigură stabilitatea de care orice sistem are nevoie pentru a evolua. Sănătatea și educația sunt alte două subiecte pe care, alături de colegele din PSD Dâmbovița, le-am discutat zilele acestea la Reuniunea Zonală a Femeilor Social Democrate de la Constanța. Toate sistemele sunt perfectibile și întotdeauna este loc de mai bine, rolul femeilor fiind însă determinant în atingerea tuturor țintelor propuse. Mulțumim colegelor noastre încă o dată pentru organizarea acestui eveniment, astfel de întâlniri fiind mai mult decât oportune pentru soluționarea rapidă a problemelor zilelor noastre.”, transmite deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban, președinte OFSD Târgoviște.
La evenimente au fost prezenți și președintele PSD, Marcel Ciolacu, ministrul Culturii, Lucian Romașcanu, secretarul general al OFSD, Maria Lazăr, dar și alți parlamentari, secretari de stat sau aleși locali.

dt

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița angajează șoferi pentru secțiile Titu și Târgoviște

Articolul Urmator

(VIDEO) Accident grav pe DN72! O persoană a murit iar alte patru au fost rănite

Ultimele Articole

Șofer pe autobuz școlar, prins băut la volan

În această dimineață, 27 mai, în jurul orei 07:35, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au oprit pentru control, pe drumul național 61, în Gaesti, un autovehicul destinat transportului școlar. Conducătorul auto,
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele