Noapte
Zi
19 July 2022
1 min read

Întâlnire de lucru a Asociației Camerelor de Comerț și Industrie din Regiunea Sud-Muntenia

Marți, 19 iulie 2022, Camera de Comerț și Industrie Prahova a găzduit întâlnirea de lucru a Asociației Camerelor de Comerț și Industrie din Regiunea Sud-Muntenia, la care au participat Președinții Camerelor de Comerț din Argeș, București, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ilfov si Teleorman, precum si Camera de Comerț și Industrie a României care a fost reprezentată de Dl. Ovidiu Silaghi, Secretar General. Scopul întâlnirii a fost reorganizarea Asociației dar ședința s-a transformat într-un bun prilej de schimb de opinii, bune practici, expertiză și planuri comune de viitor, între cei prezenți.

Discuțiile au fost deschise de amfitrionul întâlnirii, Dl. Aurelian Gogulescu, Președintele CCI Prahova care a făcut un scurt istoric al Asociației punctând reperele marcante ale activității încă de la înființarea sa din anul 2006 și necesitatea constituirii acestei organizații în contextul momentului preaderării României la Uniunea Europeană.

Ovidiu Silaghi – Secretar General al CCIR a apreciat inițiativa organizării acestei întâlniri și activitatea Asociației și a ținut să informeze audienta asupra stadiului celor 2 legi referitoare la Sistemul Cameral din România, aflate în dezbatere în Parlament, precum și necesitatea transmiterii unor informații corecte și transparente către mediul de afaceri cu privire la importanța adoptării și implementării acestor acte legislative.

Ca o concluzie, toți participanții au agreat ideea unui schimb constant de informații precum și organizarea unor întâlniri viitoare periodice în Regiune, succesiv la fiecare Camera teritorială, pentru întărirea și continuarea ideii de coeziune, acțiune, proactivitate, vizibilitate și credibilitate, în scopul realizării unui schimb de experiența atât la nivel de conducere dar și între echipe, pentru conștientizarea mediului de afaceri asupra importanței și reprezentativității fiecărei Camere județene și a Sistemului Cameral din România.

 

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

OLIMPICI DÂMBOVIȚENI ÎN TABĂRA DE LA MĂNĂSTIREA PEȘTERA, OFERITĂ DE ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIȘTEI

Articolul Urmator

ANUNȚ: RENOVAREA ENERGETICĂ A CLĂDIRII PRIMĂRIEI CORP B DIN MUNICIPIUL TÂRGOVIȘTE

Ultimele Articole

Mergisus