Noapte
Zi
6 July 2022
1 min read

Județul Dâmbovița, fruntaș în Regiunea Sud-Muntenia la atragerea de fonduri europene

Județul Dâmbovița este pe primul loc la atragerea de fonduri europene în Regiunea Sud – Muntenia, cu 4,3 miliarde de lei atrași, depășind astfel Prahova, Argeș, Ialomița, Călărași, Giurgiu și Teleorman.
“Se demonstrează, încă o dată, că intenția mea de a transforma Dâmbovița în polul de dezvoltare al regiunii noastre are un fundament solid, bazat pe investițiile care au ca sursă de finanțare fondurile europene, dar și bugetul național și fondurile proprii ale Consiliului Județean Dâmbovița.
De asemenea, acum două săpămâni, am anunțat faptul că peste 1.380.000.000 de lei vor intra prin „Anghel Saligny” în Dâmbovița, cu acești bani urmând a fi finanțate 137 de proiecte de înființare, extindere, reabilitare și modernizare de drumuri, poduri, rețele de apă și apă uzată.
Dezvoltarea tuturor comuntăților locale este o muncă de echipă și faptul că se investește masiv în județul Dâmbovița îmi arată că toți au înțeles acest lucru. “, transmite Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Din cauza secetei, Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița va furniza apă după program

Articolul Urmator

TÂRGOVIȘTE: Accident mortal pe o trecere de pietoni

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele