Noapte
Zi
11 July 2022
1 min read

Titus Corlățean și Ahmed Yldiz, discuții privind organizarea unei reuniuni bilaterale între comisiile pentru politică externă a Senatului României și a Parlamentului Turciei

În cursul săptămânii trecute, președintele Comisiei pentru Politică Externă a Senatului României, Titus Corlățean, a avut o întrevedere cu deputatul Ahmet Yldiz, fost ministru adjunct al Afacerilor Externe al Republicii Turcia și membru al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei.
Întrevederea a avut loc în marja participării parlamentarului turc la cea de-a 22-a ediţie a formatului ,,Parliamentary Intelligence-Security Forum”, organizat la București, în perioada 6-8 iulie a.c.
În cadrul discuțiilor, cei doi oficiali au abordat o serie de teme prioritare privind cooperarea bilaterală, din perspectiva parteneriatului strategic româno-turc, inclusiv în plan parlamentar și au făcut o analiză a provocărilor de securitate din bazinul lărgit al Mării Negre.
Totodată, au făcut o evaluare a deciziilor importante adoptate la recentul Summit NATO de la Madrid.
În calitate de membri APCE, cei doi demnitari au discutat și despre prioritățile politice aflate pe agenda Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, inclusiv în perspectiva organizării celui de-al IV-lea Summit al Consiliului Europei.
Cei doi oficiali au convenit să promoveze în perioada următoare organizarea unei reuniuni bilaterale între comisiile pentru politică externă a Senatului României și respectiv a Parlamentului Republicii Turcia.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

NATURĂ și AVENTURĂ, prin BUCEGI

Articolul Urmator

16 servicii sociale de tip rezidențial și de zi ale DASPC Dâmbovița vor fi modernizate cu sprijin financiar din partea Consiliului Județean și al Ministerului Muncii

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele