Noapte
Zi
22 July 2022
1 min read

(VIDEO) Complexul de vănătoare Bolovani adăpostește 15 cerbi lopătari

Complexul de vânătoare Bolovani este amplasat în pădurea Bolovani și este în administrarea Direcției Silvice Dâmbovița, fiind înființat în anul 1970 și construit pe o suprafață împrejmuită de 402 ha, având ca obiect principal creșterea intensivă a mistreților, cerbilor lopatar și muflonilor.

Complexul a fost afectat în anul 2019 de un focar de Pesta Porcină Africană, moment în care au murit 277 exemplare de mistreți. După acest eveniment, în complex au fost aduse 15 exemplare de cerb lopătar, femele, urmând ca în viitorul apropiat să fie achiziționați și cinci masculi.

Conform Planului de aplicare a strategiei de eficientizare economică a Complexului Bolovani, reprezentanții Direcției Silvice Dâmbovița vor repopula cu mistreți și vor reface împrejmuirea, creându-se astfel condiții optime pentru speciile de animale.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Clasic Summer, vineri, 29 iulie, concert în aer liber susținut de sextetul Orchestrei Simfonice ”Muntenia”

Articolul Urmator

Val de caniculă în următoarele zile! Dâmbovița, sub COD PORTOCALIU

Ultimele Articole

Șofer pe autobuz școlar, prins băut la volan

În această dimineață, 27 mai, în jurul orei 07:35, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au oprit pentru control, pe drumul național 61, în Gaesti, un autovehicul destinat transportului școlar. Conducătorul auto,
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele