Noapte
Zi
30 August 2022
1 min read

Dep. Carmen Holban, prezentă la Școala de Vară a Femeilor Social Democrate

În perioada 29-31 august a.c., la Neptun-Olimp, are loc Școala de Vară a Femeilor Social-Democrate, eveniment în cadrul cărora sunt dezbătute teme importante de discuție, cum ar fi combaterea violenței în societate, situația actuală din sănătate, situația natalității în România. Se dorește astfel identificarea problemelor cu care cetățenii se confruntă și găsire celor mai optime soluții pentru rezolvarea lor.

“Școala Politică a Femeilor Social Democrate este un bun prilej pentru a stabili temele principale care trebuie dezbătute în noua sesiune parlamentară.

IMG-20220830-WA0017

Zilele acestea, la Constanța, doamnele și domnișoarele din toate organizațiile OFSD din țară discută pe marginea unor subiecte deosebit de importante, astfel încât să fie găsite soluțiile optime atît la nivel parlamentar, cât și la nivel local.

Fie că vorbim de perspectivele natalității în România, subiect tratat de ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Gabriela Firea, sau de schimbările din educație tratate de președinta Comisiei de Învățământ din Camera Deputaților, Natalia Intotero, cele două teme au un impact deosebit asupra viitorului întregii țări. Avem nevoie de măsuri și programe coerente, iar acestea trebuie adoptate doar în urma consultărilor avute cu femeile din politica națională și locală.

IMG-20220830-WA0018

Totodată, la Școala Politică a Femeilor Social Democrate, ne-am bucurat și de prezența ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, și a ministrului Muncii, Marius Budăi. Cei doi membri ai Guvernului au detaliat măsurile pe care le-au promovat în ultima perioadă, mai ales că acestea au venit în sprijinul tuturor românilor, într-o perioadă în care susținerea populației este mai mult decât necesară.”, transmite Carmen Holban, deputat PSD de Dâmbovița.

IMG-20220830-WA0019

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Camera de Comerț Dâmbovița organizează seminar de informare cu tema “ASPECTE PRIVIND PROCEDURA DE RESTITUIRE A INDEMNIZAȚIILOR PENTRU CONCEDII MEDICALE”

Articolul Urmator

(VIDEO) Mâine se dă startul derulării proiectului de lărgire la 4 benzi a DN7 Bâldana-Titu

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele