Breaking News

Performanță în management la Parcul Industrial Moreni

Aug 02, 2022

Munca în echipă și susținerea forumului administrativ județean, sunt numai două dintre atuurile care au dus la performanța de care a dat dovadă directorul Parcului Industrial Moreni, Gabriel Purcaru.
Societatea, subordonată Consiliului Județean Dâmbovița, reușește, pe zi ce trece, să fie un model de urmat pentru celelalte structuri din județ și, de ce nu, din țară.
“Tot ceea ce am reușit până în prezent, o spun și o repet, nu mi se datoare numai mie ci tuturor celor din echipa pe care o coordonez la nivelul Parcului. Sunt oameni capabili, profesioniști care știu și cunosc acest domeniu. De asemenea, sprijinul pe care îl avem din parte conducerii Consiliului Județean Dâmbovița este esențial”, precizează directorul Gabriel Purcaru.
Încă de la începutul mandatului, Purcaru a pus un deosebit accent pe atragerea forței de muncă, în prezent, în interiorul parcului, funcționând 52 de societăți cu peste 1000 de angajați.
Totodată, acesta s-a axat și pe crearea de facilități pentru cei care își desfășoară aici activitatea, și, ori de câte ori este nevoie, le vine ajutor. “Ne întâlnim cu reprezentanții societăților cel puțin o dată pe lună. Numai așa, în contact direct și permanent, putem să le aflăm problemele și împreună să găsim soluții. Comunicare dintre noi, cei care le punem la dispoziție spațiul, și ei, cei care îl ocupă, este foarte importantă”, este de părere Gabriel Purcaru.
Pentru că cererea este în continuă creștere, gradul de ocupare fiind atins la maxim, acesta dorește și extinderea locației prin preluarea unui teren în suprafață de 18.000 metri de la primăria Moreni pentru construirea de noi hale.
În interiorul Parcului Industrial Moreni se va deschide și o clinică medicală, dar și o cresă, totul pentru a veni în sprijinul angajaților. De asemenea, în plan este și introducerea unei rute speciale pentru transportul în comun, mai ales pentru lucrătorii care vin din localitățile învecinate, un traseu care să treacă prin parc.
Pentru că forța de muncă se găsește din ce în ce mai greu, se va semna un acord de parteneriat cu Universitatea Valahia.
“Nu vreau să ma abat de la principalul meu obiectiv, crearea de cât mai multe locuri de muncă. Vreau să atragem tinerii spre diverse profesiuni, spre meserii pe care să le deprindă și să le folosească în cadrul societăților comerciale din cadrul Parcului. Vom încheia un protocol de colaborare cu Universitatea Valahia din Târgoviște, tocmai pentru ca absolvenții acesteia să poată să își găsească acasă un loc de muncă. Trebuie să ne pregătim cu o generație de rezervă de profesioniști în diverse activități. Parcul Industrial Moreni este o oportunitate”, a adăugat Purcaru.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: