Noapte
Zi
5 August 2022
1 min read

TÂRGOVIȘTE: Spuma Party, distracție și surprize la 6 ani de la deschiderea Complexului Turistic de Natație

Complexul Turistic de Natație sărbătorește 6 ani de activitate printr-o petrecere de zile mari! Conducerea Complexului, cu sprijinul Primăriei și al primarului municipiului Târgoviște, organizează mâine, 6 august,  în zona de ștrand Spuma Party Tricolor, o petrecere cu spumă, de la care nu vor lipsi muzica, concursurile și dansul. Târgoviștenii și dâmbovițenii sunt așteptați  în număr cât mai mare la cea mai tare petrecere a verii. Spuma Party va fi  cel mai fresh, colorat și distractiv moment al anului pe „Litoralul de acasă” de la Complexul Turistic de Natație Târgoviște!

297411038_5332220820203868_3097613882336901809_n-1536x1023

„Un proiect de succes, o perlă a Cetății, un motiv de mândrie pentru târgovișteni, Complexul Turistic de Natație a ajuns la 6 ani de activitate.Vom sărbători pe 6 august, cu spumă, DJ, animație și aqua gym. Vă așteptăm alături de noi pe Litoralul De Acasă, sâmbătă, începând cu ora 9.00!”, a transmis conducerea Complexului Turistic de Natație.

Și primarul municipiului, Cristian Stan, invite târgoviștenii și nu numai să se răcorească și să se distreze la cea mai frumoasă petrecere a anului.„Vă așteptăm alături de noi mâine, la Complexul Turistic de Natație, pentru a sărbători 6 ani de la deschidere.“Spuma party”, “aquagym” sau activitățile pentru copii, reprezintă numai o parte a ofertei noastre”, a transmis edilul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

LDP Dâmbovița a finalizat lucrările de reparație pe DJ714, Contur Lac Bolboci (Malul Stâng)

Articolul Urmator

CJ Dâmbovița, solicitare de emitere a unui acord de mediu

Ultimele Articole

Șofer pe autobuz școlar, prins băut la volan

În această dimineață, 27 mai, în jurul orei 07:35, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au oprit pentru control, pe drumul național 61, în Gaesti, un autovehicul destinat transportului școlar. Conducătorul auto,
Mergisus