Noapte
Zi
5 August 2022
1 min read

LDP Dâmbovița a finalizat lucrările de reparație pe DJ714, Contur Lac Bolboci (Malul Stâng)

Angajații din cadrul  Sc Lucrări Drumuri și Poduri Dâmbovița, societatea aflată în subordinea Consiliului Județean Dâmbovița, sunt prezenți în zona montană, pe DJ 714, și lucrează la modernizarea drumului, aceștia finalizând  lucrările de reparație îmbrăcăminte asfaltică pe Contur Lac Bolboci ( Malul Stâng ).

dk 14

De asemenea, tot în zona montană, municitorii SC LDP DÂMBOVIȚA SA au intervenit pentru montarea parapetului de protectie al podețului provizoriu de pe DJ714, în punctul “Diana”.

diana

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

USR susține munca la negru

Articolul Urmator

TÂRGOVIȘTE: Spuma Party, distracție și surprize la 6 ani de la deschiderea Complexului Turistic de Natație

Ultimele Articole

8000 de dâmbovițeni prezenți la Noaptea Muzeelor

În acest an, Noaptea Muzeelor a fost una atipică. Foarte mulți muzeografi și angajați ai unităților au ieșit la proteste din cauza inechităților și salariilor mici, refuzând participarea la eveniment. Deși în
Mergisus