Noapte
Zi
23 August 2022
1 min read

Vis îndeplinit pentru Dennis! Directorul Parcului Industrial Moreni, sprijină performanța!

Vis îndeplinit pentru Dennis Hăbeanu, un tânăr din municipiul Moreni care, de șase ani, practică motocrossul cu devotament și multă pasiune. În toată această perioadă, Denis a reușit să obțină premii importante la competițiile de profil, și aici amintim doar câteva: Vicecampion național 2018 ,Vicecampion național 2019, Locul 4 național 2020, Locul 3 Campionatul național 2021, Locul 3 Campionatul Balcanic 2021, Locul 27 în calificările Campionatului mondial de juniori.

WhatsApp Image 2022-08-23 at 15.09.35

Cu toții știm că pentru a avea rezultate, pe lângă multă muncă, sportul înseamnă și investiție în echipamente, care, de cele mai multe ori, se dovedesc a fi destul de costisitoare.
Astfel, pentru a-l motiva și mai mult, dar mai ales pentru că susține performanța, Gabriel Purcaru, directorul Parcului Industrial Moreni, l-a sprijinit pe Dennis în achiziționarea unei motociclete și al unui echipament special pentru acest sport.
” Dennis este un tânăr de 18 ani din Moreni care de mic practică motocross-ul și care are în palmares nenumărate premii importante! Este un tânăr serios, devotat și care este un exemplu demn pentru noi toți. Acest sport este unul destul de scump și am decis să fiu alături de tânărul nostru morenar și îl voi sprijini și de acum înainte! Succes, Dennis!”, precizează Gabriel Purcaru.

WhatsApp Image 2022-08-23 at 15.09.19

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Peste 18.000 de persoane testate și 452 de pacienți depistați pozitiv la hepatită B sau C în județul Dâmbovița

Articolul Urmator

Accident pe A1! Un autocar cu pasageri s-a răsturnat!

Ultimele Articole

8000 de dâmbovițeni prezenți la Noaptea Muzeelor

În acest an, Noaptea Muzeelor a fost una atipică. Foarte mulți muzeografi și angajați ai unităților au ieșit la proteste din cauza inechităților și salariilor mici, refuzând participarea la eveniment. Deși în
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele